روغن ولک چیست؟ (سمپاشی زمستانه و بهاره)

مصرف روغن ولک جهت تأمین نیاز سرمایی و همچنین نابودی آفات و حشرات مضر درختان میوه بسیار اهمیت دارد.با توجه به اینکه این ترکیب جهت از بین بردن آفات مختلف مصرف می شود فروشگاه های سم و کود محصولاتی متنوعی را عرضه می کنند.انتخاب روغن مرغوباز بین برندهای مختلف موجود، آماده سازی صحیح و استفاده در زمان مناسب از مواردی هستند که باغداران باید مدنظر قرار دهند.اگر در ارتباط با خرید محصول باکیفیت، تعیین مقدار سم و روش اصولی سمپاشی به کمک نیاز داشتید می توانید از مشاوره کارشناسان کشاورزی نارنج اسپادانا بهره مند شوید. برای تماس با کارشناسان داروخانه تخصصی کشاورزی نارنج اسپادانا با شماره های زیر تماس بگیرید.


منبع: https://javaneban.ir/what-volk-oil/

از این روغن جهت نابودی شپشک ها، آفات و کنه هایی که در پیش از فصل بهار، بهاره و تابستانه در باغات مشاهده می شوند به شکل محلول پاشی استفاده می کنند. باید به این نکته دقت کرد که سمپاشی قبل از بیدار شدن درختان از خواب زمستانی انجام شود. همچنین برای اثرگذاری بیشتر این روغن بایستی آفت بطور مستقیم سمپاشی شوند. یکی از خصوصیت این ترکیب افزایش میزان حلالیت سموم حشره کش می باشد. بعلاوه کشاورزان و باغداران می تواندد از این روغن جهت نابودی انواع مختلف آفات نظیر چوب خوار و مکنده، کنه ها، شپشک ها، شته ها و دیگرحشرات موذی استفاده کنند. برای برخی از درختان مثل درخت پسته جهت تأمین نیاز سرمایی می توان از این ترکیب استفاده کرد. لازم به ذکر است زمان مناسب کنترل بیولوژیکی آفت سفید بالک ها حدود 12 ساعت پس از سمپاشی می باشد. یکی دیگر از کاربرد روغن ولک مصرف جهت سمپاشی زمستانه علیه انواع گوناگون آفات زمستان گذران می باشد.

مکانیسم اثر روغن ولک

خرید روغن ولک 20 لیتری

روغن ولک بهاره

فروش روغن ولک

کاربرد روغن ولک

فروشگاه کشاورزی نارنج اسپادانا

خرید روغن ولک از داروخانه کشاورزی نارنج اسپادانا

روغن ولک برای گیاهان آپارتمانی

روغن ولک برای گیاهان آپارتمانی

در حال حاضر استفاده از این روغن در فصل زمستان باعث نابودی طیف گسترده ای از آفات و حشرات که درختان میوه و گیاهان را آلوده می کنند، خواهد شد. از دیگر مزیت سمپاشی زمستانه این است که سبب صرفه جویی در وقت باغداران و کشاورزان شده و از بروز بیماری در درختان جلوگیری می کند. البته درزمان استفاده از این روغن برای فصل زمستان باید به درجه سولفوناسیون آن دقت شود چراکه درجه 65 تا 75 درصد مخصوص سمپاشی و کنترل جمعیت آفات زمستانه می باشد. حدود 5/1 درصدمناسب ترین مقدار مصرف این ترکیب در فصلسرما می باشد. استفاده از این سم باید پیش از بیدار شدن گیاهان و درختان از خواب و همچنین بعد از گذراندن هوای سرد در زمستان باشد. بایستی خاطر نشان کرد که میزان مصرف این آفت کش برای درختان کم سن و نهال ها در مقایسه با درختان مسن تر کمتر می باشد. چنانچه در زمان مصرف این روغن به دو فاکتور مقدار و درجه سولفوناسیون توجه نشود سبب سوختگی گیاه شده و صدمات جبران ناپذیر به درختان وارد خواهد شد. قبل از غنچه دهی درخت بهترین زمان مصرف روغن ولک زمستانه می باشد. اگر از این روغن بخوبی استفاده شود قادر است که جمعیت آفات و حشرات را کنترل کند و نسبت به دیگر حشره کش ها مسمومیت کمتری ایجاد می کند. از دیگر فواید سمپاشی زمستانه این است که حشراتی که در زیر برگ درختان وجود دارند نیز کاملا از بین می روند. باغدارانبا رعایت یکسری نکات در زمان سمپاشی زمستانه می توانندبهترین نتیجه را بگیرند.

نکات ضروری هنگام مصرف روغن ولک زمستانه

  1. دمای هوا در زمان مصرف سم بسیار مهم بوده و اگر بیشتر از 30 درجه سانتی گراد باشد نباید سمپاشی انجام شود.دمای مناسب محلولپاشی باید بین 5 تا 25 درجه سانتی گراد باشد.
  2. بکار بردن این محصول در زمان یخبندان توصیه نمی شود.
  1. با توجه به اینکه قیمت روغن ولک مارک های مختلف در بازار متفاوت است باید با توجه به نیاز گیاه مصرف شود.
  2. وقتی محلولپاشی را آغاز کنید که شاخه و برگ های درخت خیس نباشد و همچنین آبیاری مناسب انجام شده باشد.
  3. از اختلاط این محصول با ترکیبات دارای گوگرد جددا خودداری کنید و یا اگر مجبور به استفاده هستید باید حدود 30 روز از مصرف گوگرد سپری شده باشد. پس از آن می توانید سمپاشی زمستانه را انجام دهید.
  4. سمپاشی زمستانه بایستی پس از گذشت 48 ساعت از یخبندان و یا 48 ساعت پس از یخبندان صورت گیرد.
  5. در زمان آماده سازی سم حتما مطابق دستورالعمل نوشته شده روی بسته محصول عمل شود.
  6. با توجه به روش تهیه سم به حدکفایت آب به روغن اضافه و مخلوط شود و در زمان مصرف دقت شود که کلیه سطوح درخت بخوبی محلولپاشی شود.

همواره یکی از دغدغه های پرورش دهندگان گل و گیاه پیدا کردن روشی مناسب جهت تمیز کردن گیاهان آپارتمانی است.زیرا به مرور زمان وجود گرد و غبار، املاح آب و همچنین باقی مانده سموم بر روی برگ های گیاه ظاهری نامناسب به آن می دهد. ازهمه مهم تر اینکه روزنه های گیاه بسته شده و ظاهری زرد پیدا می کند. در این شرایط جهت رفع تمام مشکلاتکارشناسان کشاورزی استفاده از روغن ولک را پیشنهاد می دهند. البته تمیز کردن برگ های گیاهان آپارتمانی فواید زیادی دارد. این امر سبب بالا بردن شادابی و سلامت گیاه شده و سطح برگ را شفاف می کند. رسیدن اکسیژن بیشتر و تنفس مناسبگیاه، جذب شدن بیشتر نور خورشید و بهبود عمل فتوسنتز، نابودی آفات سطح و زیر برگ ها، از دیگر مزیت های تمیز کردن برگ گیاهان می باشد. اما روغن ولک چه خصوصیاتی دارد که برای تمیز کردن برگ گیاهان آپارتمانی توصیه می شود. این روغن نه تنها هیچ ضرری برای گیاه نداشته بلکه دارای اثر آفت کشی نیز می باشد. به آسانی با آب ترکیب می شود. موقعی که از این ترکیب برای تمیز کردن گیاه استفاده می شود، برگ ها بسیار درخشان می شوند. توصیه می شود برای جلوگیری از تبخیر شدن سریع سم در فضای آزاد بخصوص در زمان نابودی شته ها، روغن با سمومی همچون دیازینون ترکیب شود. بهترین طرز مصرف این ترکیب برای گیاهان آپارتمانی ایناست که پس از بررسی قیمت و خرید روغن ولک تعداد دو درب از محصول خریداری شده را در یک لیتر آب حل و هر دو هفته یکبار جهت تمیز کردن برگ گیاه مصرف شود.

روغن ولک چیست؟ این سوالی است که ممکن است برای هر باغداری پیش بیاید. در واقع روغن ولک یک نوع روغن امولسیون شونده بوده که باغدار لازم است هر سال جهت جلوگیری از بروز خسارات ناشی از آفات و بیماری ها برای درختان میوه خود مصرف کند. این محصول هیچگونه ضرری برای گیاهان نداشته و قادر است از طریق فیزیکی آفات و بیماری را نابود کند. از آنجائیکه مصرف این روغن در کشاورزی فواید زیادی دارد افزایش اطلاعات در زمینه این روغن و کاربرد آن بسیار مهم می باشد. از این رو سایت جوانه بان مقاله ای در ارتباط با روغن ولک زمستانه، روغن ولک برای انگور و گیاهان آپارتمانی و همچنین روغن ولک بهاره تهیه کرده است.

این ترکیب از طریق تماس با سطح پوششی بدن حشرات باعث افزایش میزان حلالیت پوست بدن شده و شرایط نفوذ بیشتر سموم به درون بدن آفات را فراهم می کند. در ادامه با بستن راه های تنفسی حشره مانع رسیدن اکسیژن کافی به حشره شده و آن را ازبین می برد. علاوه بر منافذ تنفسی این ترکیب سبب اختلال در سیستم عصبی و ماهیچه حشره نیز می شود.مصرف این روغن ویژه حشره خاصی نبوده و قادر است که طیف گسترده ای از آفات مانند شته ها، کنه ها و تخم آن ها را نابود کند. در مواقعی مصرف روغن از تغذیه حشرات و همچنین تخم ریزی روی گیاهان جلوگیری می کند. همچنین باقی مانده سموم روی درختان مانع از اتصال سایر آفات خواهد شد. روغن ولک با ضخیم کردن پوست تخم حشرات مانع بیرون آمدن آن می شود و در مواردی نیز پوست تخم نازک شده و کاملا تخم آفت از بین می رود.

روغن ولک بعنوان نوعی کنه کش، حشره کش و آفت کش شناخته شده که از طریق تماسی اثر می گذارد. استفاده از این روغن سبب حفاظت محصولات باغی و زراعی از آسیب های آفات می شود. در این روغن اجزای مضر برای گیاهان کاملا حذف شده است. کشاورزان و باغداران می توانند از این محصول جهت نابودی کنه ها، شپشک ها و تخم های حشرات استفاده کنند. بعلاوه این روغن را جهت درمان بعضی از بیمارهای درختان میوه نیز بکار می برند. لازم به ذکر است که کیفیت روغن ولک بسیار مهم می باشد و مصرف روغن نامرغوب سبب سوخته شدن گیاه شده و به محصولات نیز خسارت می زند. بهترین زمان محلولپاشی درختان میوه با این محصول پیش از شروع فصل بهار و باز شدن جوانه ها می باشد. علاوه براین موقعی که گیاهان بویژه درختان در حال سپری کردن فصل زمستان هستند بایستی یکی از انواع مارک های این محصول مانندروغن ولک آریا شیمی تهیه و با دقت بر روی درخت محلولپاشی شود و تمام سطح گیاه را بپوشاند.برای اثر بخشی بیشتر روغن پیشنهاد می شود ان را با سایر سموم شیمیایی مخلوط کنید.

اواخر ماه اسفند درست زمانیکه روی درختان انگور هنوز جوانه رشد نکرده است از سمپاشی روغن ولک استفاده می شود. اگر هم آثار آلودگی شپشک آرد آلود در باغ مشاهده شود بایستی روغن با یک آفت کش مناسب ترکیب و سپس محلولپاشی انجام شود.بعلاوه کنترل بعضی از بیماری های قارچی درخت انگور مانند سفیدک سطحی، سپردارها، تریپس و زنجره از طریق مصرف روغن ولک امکان پذیر می باشد.مقدار مصرفی روغن ولک برای درخت انگور جهت سمپاشی زمستانه حدود 5/1 لیتر در 100 لیتر آب می باشد. نوع سم و دستور العمل لازم برای آماده سازی آن را می توانید از کارشناس کشاورزی دریافت و از داروخانه گیاهپزشکی تهیه کنید. در حال حاضر روغن ولک کاوش یکی از محصولاتی است که جهت نابودی آفات باغات انگور توصیه می شود. باغداران جهت خرید اینترنتی این محصول بهتر است ابتدا قیمت روغن ولک کاوش دیجی کالا را با سایر سایت ها مقایسه و سپس نسبت به خرید آن اقدام کنند.

روغن ولک برای درخت انگور

روغن ولک برای انگور

یکی از فاکتورهایی که اخیرا سبب عقب افتادن زمان بیداری درختان از خواب زمستانی شده است تغییرات آب و هوایی و بی توجهی به تأمین نیازهای سرمایی درختان میوه می باشد. این امر علاوه بر دیر باز شدن شکوفه ها سبب عوارض دیگر همچون رشد ناهماهنگ سرشاخه ها، کوتاه قد شدن آن ها و همچنین کم شدن فاصله طول میان گره خواهد شد. از این رو مصرف روغن های امولسیون شونده نظیر ولک در پایان فصل زمستان سبب تحریک رشد رویشی و زایشی درختان شده و باعث می شود که درختان میوه بخصوص خزان کننده ها زودتر از خواب زمستانی بیدار شوند و عملکرد بالایینیز داشته باشند. البته نتایج تحقیقات نشان می دهد که استفاده از مکمل های غذایی در برنامه کوددهی درخت پسته به تنهایی منجر به تولید پسته هایی خندان و بدون پوکی خواهد شد، اما موقعی که مکمل ها با روغن ولک بهاره مخلوط و استفاده شوند اثر منفی روی خصوصیات محصول گذاشته و درصد تولید پسته خندان را کم و تعداد پسته پوک را بیشتر می کند. در نتیجه در ارتباط با درخت پسته توصیه می شود که کوددهی با مصرف روغن ولک بهاره همزمان نباشد.

روغن ولک چیست؟

شیوه کوددهی زمستانه

روغن ولک زمستانه