پله برقی الکتریکی فروشگاه موتور درایو
حجم خرید تاثیر بسزایی در قیمت خواهد داشت و شما می توانید مدل و برند مورد نظر خود را به راحتی انتخاب کنید. یک قطعه ی مشترک در بین پله برقی و آسانسور قطعه ای به نام تابلو فرمان می باشد. اما نسبت به آسانسور ها دارای پیچیدگی بسیار کمتری هستند و وظیفه اصلی تابلو فرمان کنترل عملکرد سوئیچ ها و برنامه ریزی پله می باشد. برخی از افراد مبتلا به فوبیا از پلههای برقی دوست ندارند در زمان شلوغی روز یا ساعت شلوغی، در محاصره یا محاصره شدن توسط دیگران روی پله برقی احساس کنند. به جای اینکه سعی کنید بر روی پله برقی شلوغ سوار شوید، صبر کنید تا جمعیت کم شود.
موتور پله برقی موتور پله برقی معمولا در قسمت بالای پله برقی کلیک کنید قرار می گیرد. در پله برقی ها معمولا از موتورهای سه فاز متناوب استفاده می شود که غالبا تک سرعته بوده و دارای ۴ قطب هستند. البته ناگفته نماند که تعداد اندکی از سازندگان پله برقی، از موتورهای ۶ قطبی نیز استفاده می کنند.
- هر چه تعداد پلههای افقی بیشتر باشد، پیاده و سوار شدن افراد با سهولت بیشتری انجام میشود.
- از این مدل پله برقی بیشتر در مکان هایی استفاده خواهد شد که مجموع ساعات کاری آن ها کم تر از ۱۲ ساعت در روز بوده و جمعیت حاضر در آن به صورت یکنواخت از پله برقی استفاده می کنند و ازدحام جمعیت بر روی پله برقی وجود ندارد.
- عبارت است از فاصله افقی بین نشیمنگاههای بالا و پایین، که براساس ارتفاع بالابری و زاویه شیب توسط سازندگان محاسبه می گردد.
- در مرکز تجاری میتوان هدایت جمعیت به سمت طبقات بالاتر یا پایینتر از همکف را در دو حالت با پله برقی و بدون پله برقی به راحتی مقایسه نمود.
- در صـورتی که فاصـله دیـوار روبهروی پلهبرقی تا انتهای آخـرین پله افقی ۲۰۰۰mm باشد؛ عرض پاگرد باید حداقل دو برابر فاصله بین مرکز دستگیرههای پلهبرقی باشد.
- در سیستم پیاده روی متحرک یا رمپ به جای استفاده از استپ از پالت بهره می گیرند و همان نقشی را که پلکان در مجموعه پله برقی ایفا می کند را پالت در سیستم رمپ دارد و افراد در هنگام جابجایی بر روی آن می ایستند.
وجود این پله ها ضروری است و شما با خیال راحت می توانید روی این پله های افقی پا بگذراید و مسیری را که می خواهید طی کنید. امروزه نیز پله برقی هایی با ۴ پله افقی در مکان های پر تردد دیده می شود. طبق استاندارد نصب پله برقی در اماکنی مانند فرودگاه ها و یا مترو که ممکن است افراد وسایلی را به همراه داشته باشند و ارتفاع پله برقی از ۶ متر بیش تر باشد حتما باید ۳ تا ۴ پله در ابتدای پله برقی در نظر گرفته شود. تعداد پلههای افقی در قسمت بالای پلهبرقی و پایین آن که مسطح میباشد 2 پله یا 3 پله میباشد.
پله برقی قابل دسترسی با ویلچر (Wheelchair Accessible Escalators)
در بسیاری از اماکن عمومی مانند پایانه های مسافربری، واحدهای بزرگ تجاری، سالن های مترو، پاساژها و مراکز خرید شاهد این اختراع مفید و سودمند خواهیم بود. در پاساژها و مراکز تجاری چند طبقه پله برقی ها استفاده زیادی دارند و در زمان نبود برق هم بر خلاف آسانسور می توان به راحتی از آنها استفاده کرد. پله برقی کمک کرده تا جمعیت به آسانی و با سرعت بالا در طبقات بالاتر و پایین تر از همکف هدایت شوند و تردد داشته باشند و در نتیجه به صورت غیر مستقیم تاثیر بسزایی در رونق کسب وکار در طبقات دیگر این مجموعهها میگذارد. آمادگی خود را جهت مشاوره ، طراحی ، نصب و نقشه های لازم در خصوص پله برقی در پروژه های مختلف اعلام می دارد. زاویه بین مسیر حرکت پله برقی با راستای افق را شیب پله برقی می گویند . لازم به ذکر است طراحی پله برقی خارج از این شیب ها نیز امکان پذیر است .
بالابر کارخانه ای
ممکن است یک روکش لاستیکی بر روی سطح آنها کشیده شود تا امکان لغزش مسافرین را کاهش دهد. همچنی ممکن است یک خط نشانگر زرد رنگ جهت مشخص کردن لبه های پله اضافه گردد.لبه های دیواره و کف پله بصورت عاجدار تعبیه شده که این عاجها بگونه ای قرار میگیرد تا با عاجهای صفحه شانه ای در بالا و پائین پلتفرم جفت شود. پله ها توسط یک زنجیر فلزی که در یک مسیر بسته قرار دارد به یکدیگر متصل می باشند بطوریکه بدنه هر پله می تواند نسبت به پله مجاور خم شده و زاویه ایجاد نماید.
طراحی پله برقی – ساخت و نصب
نوع به روز آنها مجهز به سنسوری است که در زمان ایستادن افراد بر روی آن و در هنگام استفاده، سرعت حرکت آن بیشتر می گردد که این امر باعث مصرف بهینه انرژی در اینگونه رمپ هاست. پیاده روی متحرک به موتورهای ضعیف تری نسبت به پله برقی ها احتیاج دارند و در مکان های پر ترددی همچون، فرودگاه ها، مراکز تجاری، فروشگاه ها و غیره از آنها استفاده می گردد. سیستم هدایتگری در داخل خرپا تعبیه شده تا زنجیر پله ها که باعث حرکت دائم پله ها در یک مسیر حلقوی میشود را در مسیر خود قرار دهد. یکی برای چرخ های جلوئی پله ها که به چرخ پله موسوم بوده و دیگری برای چرخهای عقبی پله ها که به چرخ کشنده موسوم می باشد. موقعیت نسبی این چرخها باعث میشود تا پله ها پس از خروج از صفحه شانه پائین بصورت یک راه پله در طول مسیر خرپا قرار گیرند.
به هر یک از پله های پله برقی می گویند که از اصلی ترین اجزا پله برقی محسوب می شود. پس از جنگ تحمیلی و آغاز بازسازی خرابی های جنگ، صنعت پله برقی به مانند آسانسور رونقی دوباره یافت. پله برقی ها باید امکان رفت و آمد به صورت رفت و برگشت را داشته باشند.