جهت جلوگیری از ورود گارسون ها به فضای آشپزخانه و شلوغ شدن فضا همانند فضای تحویل غذا فضایی برای پیش غذا در ورودی آشپزخانه در نظر گرفته می شود که در آن تاپینگ گرم و سرد جهت سالاد و سوپ و دیگر دسر های سرد و گرم در نظر گرفته طراحی داخلی رستوران چوجی می شود. این المان در طراحی از گذشته به این دلیل استفاده شده است که اول از همه میزان تابش خورشید را به داخل کم کند و کنترل بهتری بر روی نورگیری فضا داشته باشد. ترکیب متعادل میوهها، سبزیجات، گوشت ماکیان، سبزیجات معطر، دانهها و محخلوط آنها با برگ و عصاره گل رز اعتقاد اصیل در پس غذاهای سنتی ایرانی این است. فضای آماده سازی خود شامل بخش های مختلفی از جمله آماده سازی سبزیجات، آماده سازی گوشت، آماده سازی مرغ، آماده سازی ماهی ، آماده سازی برنج و فضای برای نگهداری مواد آماده شده. نسبت فضای آشپزخانه به فضای پذیرایی ۴۰ به ۶۰ می باشد، که ۱۵% آن مربوط به آماده سازی و ۲۵% مربوط به فضای پخت می باشد. شما باید قبل از راه اندازی کافی شاپ ابتدا باید فضای آن را طراحی کنید . کافه رستوران رنسانس یکی از بهترین رستوران های شهرک غرب با منویی متشکل از انواع مختلف فست فود، نوشیدنی های گرم و سرد می باشد؛ نظافت رستوران همانند کیفیت غذا نسبتا خوب بوده و مشتریان زیادی از رستوران رنسانس راضی بیرون می آیند.
حداقل فضای سرویس بهداشتی باشد ۸ مترمربع تا ۱۲ متر مربع باشد. هر چه مشتریها تمایل داشته باشند که زمان بیشتری را در کافی شاپ و رستوران صرف کنند، احتمال تعداد سفارش حین صحبت و وقت گذارندن در فضای رستورانها بالاتر میرود. مدت های زیادی است که در عرصه رستوران و غذا این قضیه ثابت شده است که محیط و مدل دکوراسیون رستوران می تواند تفاوت بین یک رستوران تازه کار و حرفه ای را نمایان کند یا در سطوح بالاتر حتی می تواند باعث ورشکستی شود! طراحی نور پردازی از اهمیت بالایی در فضای داخلی برخوردار است . نمی توان عنوان نمود که کدامیک از این نورها برای روف گاردن رستوران مناسبتر می باشد.
رستوران رزفر یکی دیگر از بهترین رستوران های سنتی تهران است که در شمال پایتخت قرار دارد. تاثیر رنگ در فضا دارای اهمیت فراوانی است از این جهت که اصولا ترکیببندی رنگها موجب انرژی، شادمانی و جریان امواج مثبت در فضا میشود. بهترین رستوران های تهران که مردم در گوگل سرچ می کنند که دارای نظرات مثبت و منفی زیادی هم هستند، در فهرستن بهترین رستوران های تهران از نظر مردم نام برندهای قدیمی و جدیدی رویت می شود که گاه خیلی از مراجعین از آنها شاکی و خیلی دیگر راضی بوده اند، این اسامی شامل رستوران های گران قیمت تهران و رستوران های ارزان و متوسط هم می شود که هدف از معرفی آنها آگاهی بیشتر مردم در حین مراجعیه برای میل یک وعده ی غذایی است، شاید رستورانی در نقطه ای از کلان شهر پایتخت باشد که کیفیت زیادی دارد اما به علت عدم تبلیغات دچار گمنامی بوده و کمتر مردم آن را در گوگل سرچ می کنند. غذای سنتی قرنها است که ارزش و جایگاه بسیار بالای در ذهن افراد داشته است و تجربه میل غذا در رستوران سنتی ایدهای است که از آن بازه زمانی زیادی نمیگذرد. سبک و سیاق خانههای روستایی هر منطقه ایران (شمال تا جنوب) از شیوههای مختلف طراحی فضاهای سنتی است که البته باید با مدرنیته همراه شود.
در دنیای مدرن امروز یک فست فود یا رستوران ساده حتی اگر بهترین طراحی منو و بهترین سرویسدهی را نیز داشتهباشد، قادر نیست نظر مشتریان را به اندازه کافی جلب کند. طراحی دکوراسیون داخلی رستوران نیز اگر به صورت اصولی صورت بگیرد، بدون شک تاثیرات مثبتی بر دیدگاه مشتریان نسبت به کسب و کار شما خواهد داشت و توجه افراد مختلف را با هر نوع سلیقه ای جلب خواهد کرد. توجه داشته باشید که با استفاده از خدمات طراحی و اجرای دکوراسیون رستوران، کسب و کار شما از شیوه ی سنتی به مدرن که امروزه بیشتر مورد پسند افراد مختلف می باشد، تغییر خواهد کرد و از این طریق می توانید با سایر همکاران، رقیبان و افراد فعال در این صنف رقابت سالم داشته باشید که البته موفقیت در این رقابت وابسته به رعایت مجموعه ای از فاکتورها می باشد که با توجه به اهمیت و پیچیده بودن مواردی که می تواند موجبات موفقیت رستوران شما را فراهم آورد؛ مجموعه ی پایا دکور با برخورداری از طراحان مجرب و آگاه، راهنما و مشاور شما در زمینه ی طراحی و اجرای دکوراسیون داخلی رستوران خواهد بود. اطلاعاتی درمورد پس زمینه و تاریخچه تامین کننده کسب کنید.
باید گفت که عادتهای غذایی سنتی ایرانی از مدیترانه، یونان باستان رم و آسیا و از غذاهای خاص آنها الهام گرفته است. لازم بذکر است این تفکیک با تایید دیگر تیم ها می باشد. همه ی افراد دوست دارند که در هنگام مراجعه به رستوران علاوه اینکه از غذاهایی سالم، خوشمزه و با کیفیت برخوردار می شوند، در محیطی آرامش بخش،شیک، زیبا و تمیز ساعات خود را سپری نمایند و در اینکه شما به عنوان صاحب رستوران موظف هستید تا چنین محیطی را برای مشتریان فراهم نمایید، شکی نیست. امروزه شیوه های جالب و غافلگیرکننده ای برای طراحی دکوراسیون رستوران و کافی شاپ به کار می رود که مشتریان را به سمت خود جذب می نماید.
تعداد سرویس های بهداشتی برای خانم ها و آقایان با توجه به تعداد پرسنل متغیر می باشد. لاکرها باید به صورت مجزا طراحی شود، ابعاد لاکر خانم ها و آقایان بر اساس تعداد پرسنل موجود در مجموعه می باشد. طراحی دکوراسیون رستوران به انواع مختلفی دسته بندی می شود. ممکن است در یک رستوران سنتی قلیان هم سرو شود، پس میتوانید از قلیانهای قجری و با اصالت یا انواع قلیانها با طراحیهای متفاوت و جذاب هم در دکوراسیون خود استفاده کنید. از این رو برای مثال دانههای سرد انار با گردوی گرم در غذا ترکیب میشوند تا خورشتها ایرانی به خود شکل و فرم بگیرند. البته شاید در این جاده زیبا و کوهستانی، دهها رستوران عالی دیگر نیز وجود داشته باشند؛ اما با بررسی نظرات کاربران به این نتیجه رسیدیم که رستوران باغ بهشت فشم یکی از بهترین رستوران های تهران با فضای باز محسوب میشود. رفتار پرسنل بسیار خوب بوده اما شاید به علت شلوغی این مکان کمی در آرامش شما اختلال ایجاد کند، با این وجود تنوع غذایی و کیفیت بالای آن می تواند برای یکبار هم که شده لذت بخش باشد.
در هر صورت برای مشاوره در زمینه چیدمان کافی شاپ و دیزاین آن می توانید با تیم تخصصی کمالو مشورت نمایید. رستوران سنتی یا سفره خانه فضایی است که تمام المانهای آن ریشه در فرهنگ جاری ایرانی دارد. طراح معمار : محمد سعید ضیمران بطور کلی با توجه به متراژ کم زیربنا که حدود ۱۲۰ متر مربع است طرح حاظر بسیار کارآمد -جذاب- و بدیع بدست آمده است. پیشنهاد ما این است که شما تمرکز خود را بر روی دو عامل بسیار مهم یعنی کیفیت غذا و دکوراسیون زیبا قرار دهید تا بتوانید در مدت زمان کمتری توجه و رضایت مشتریان را به دست آورید؛ بدین منظور لازم است که در ابتدا توقعات و ایده آل های خود را از طراحی دکوراسیون رستوران مکتوب کنید و در اختیار طراحان پایا دکور قرار دهید. فضای که پس از مراحل وزن کردن و آمارگیری مواد اولیه خشک به انبار انتقال داده می شود بسته به ابعاد رستوران و منو رستوران ابعاد انبار متغیر می باشد اما باید در نظر داشت انبار بیشترین فضا را به خود اختصاص می دهد.
کافه رستوران کوبابا جردن یکی از معدود رستوران های تهران با تمرکز بر غذاهای خاورمیانه ای، عربی ، لبنانی و مدیترانه است که از کیفیت و تنوع بسیار عالی برخوردار است و انواع دسر های عربی مثل حمص و فتو شو غذاهای عربی مثل شاورما و چای و شیرینی های ترکیه ای و مراکشی مثل کنوفه و باقلوا را عرضه میکند، نسبت قیمت این رستوران نسبتا گران است اما کیفیت و حجم غذا در مقابل قیمت ارزش مناسبی دارد و کاملا شما را راضی خواهد کرد . در طراحی دکوراسیون رستوران سنتی لازم است از مواد و عناصر طبیعی و زنده استفاده شود.
در مورد طراحی دکوراسیون فست فود مطالعات و ایده های زیادی وجود دارد که برخی از آن ها جزو ایده های اصلی به حساب می آید. ارتفاع سرویس بهداشتی نباید کمتر از۲ باشد و همچنین عرض درب ها نباید کمتر از ۸۰ سانتی متر باشد. عرض صندلی ها در یک کافه یا رستوران باید حداقل ۴۰ سانتیمتر باشد. طراحی فضای روف گاردن رستوران ار اهمیت بسیار بالایی برخوردار است چون بیشترین تاثیر در جذب مشتریان را دارد. البته نباید از مهم ترین عامل در این سبک چشم پوشی کرد و آن دیواره های بیرونی است که معمولا در ایتالیا سنگی می باشد. باتشکر از وقتی که در اختیار ما قرار دادید، امیدواریم که این مطلب شما را در طراحی دکوراسیون رستوران سنتیتان یاری کند. در این مطلب ما شما را با اصول چیدمان حرفه ای آشنا خواهیم کرد و در آخر با نمونه های خلاقانه ی دکوراسیون رستوران فست فود آشنا خواهیم کرد.
طراحان در برخی از دکوراسیون رستوران برای ایجاد گرسنگی عطری خاص در ناهار خوری ایجاد می کنند. در استفاده از آجرنما یا سنگ هم تردید نکنید؛ رنگ قهوهای، رنگی گرم است و در دکوراسیون سنتی رنگهای گرم به کار برده میشود. ایده پردازی های که بر اساس سبک کلاسیک دنبال می شوند نیازمند وسایل دکوری چوبی هستند از همین رو شما باید رنگ پایه را رنگی تیره یا رنگی خنثی مد نظر قرار دهید تا چیدمان چوبی شما بهتر به نمایش گذاشته شود. ما برای دکوراسیون یک رستوران سنتی نمیتوانیم همان وسایلی را تهیه کنیم که در دکوراسیون یک رستوران کلاسیک یا مدرن با غذاهای فست فودی استفاده میشود. یک موسیقی دلنشین میتواند تجربه خوشایند و به یادمانی را برای افرا ایجاد کرده و آنها را برای بیشتر ماندن و سفارشات بیشتر ترغیب کند. استفاده از دکور زیبا و خلاقانه در فضای بی روح، نقش بسزایی در جان بخشی به محیط و ایجاد احساس روانی مثبت در ذهن مشتری دارد. رستوران های سنتی به آن دسته از رستوران های گفته می شود که گویای فرهنگ و سنت آن منطقه باشد. درهرحال ساختار یک رستوران سنتی و دکوراسیون آن باید به گونهای باشد که سرتاسر احساس نشاط و سرزندگی را به مشتریان انتقال دهد تا سبب جلب رضایت آنها شود.